Direct bovenaan in de zoekmachines?

Op zoek naar betaalbare kantoorruimte?
december 27, 2018
De marketing voor je webwinkel
januari 11, 2019
Op zoek naar betaalbare kantoorruimte?
december 27, 2018
De marketing voor je webwinkel
januari 11, 2019

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig een absolute must om direct te adverteren op internet. Dan bedoelen we niet in online magazines of op gerelateerde websites. Direct adverteren wanneer de potentiële klant op zoek is naar jouw product of dienst. De beste manier om dit te bewerkstelligen is het opzetten van een succesvolle AdWordscampagne. AdWords is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunt u adverteren op de aangesloten kanalen van Google, waaronder ook YouTube en Gmail bijvoorbeeld. Omdat de mogelijkheden van online adverteren via Google zeer uitgebreid zijn, is het aanbevolen om een specialist inschakelen om u hierbij op weg te helpen.

Ontdek de mogelijkheden van Google AdWords

Zoals we al even kort genoemd hebben, zijn de mogelijkheden van het adverteren via Google zeer uitgebreid. We hebben de belangrijkste methoden voor retailers nog niet eens genoemd. Google shopping resultaten worden weergegeven wanneer een bezoeker op zoek is naar een specifiek product. De zoekmachine herkent deze zoekopdracht en toont producten van bedrijven die bereid zijn om hiervoor te adverteren.

 

Een andere belangrijke advertentie methode is Google remarketing, hiermee bereikt u bezoekers opnieuw, bezoekers die al op uw website zijn geweest. Dit biedt kansen om deze potentiële klanten alsnog over te halen.

 

 

 

 

 

 

 

Efficiënt adverteren met meetbare resultaten

Het grootste voordeel van het adverteren via Google is dat alle resultaten meetbaar zijn. U kunt precies zien wat uw investering een rendement hebben opgeleverd. Bekijk bijvoorbeeld hoeveel mensen op uw advertentie geklikt hebben en hoeveel mensen daarvan klanten geworden zijn. Na verloop van tijd kunt u daardoor steeds efficiënter adverteren.

 

 

 

 

 

 

 

Doe de gratis AdWords scan

Wilt u weten of uw website ook geschikt is om gezond te groeien met online adverteren via Google? Doe de gratis scan om te ontdekken of Google AdWords een geschikte advertentiemethode voor uw website is. U krijgt direct advies van een specialist die u kan helpen met het opzetten van een succesvolle advertentiecampagne.

Comments are closed.