Op zoek naar betaalbare kantoorruimte?

Ga voor een website die gebruikers fijn vinden
oktober 8, 2018
Direct bovenaan in de zoekmachines?
december 27, 2018
Ga voor een website die gebruikers fijn vinden
oktober 8, 2018
Direct bovenaan in de zoekmachines?
december 27, 2018

Wil je kantoorruimte huren voor een dagje, een hele week of misschien wel voor een langere periode. Als je huurt bij The Office Operators ben je hier vrij in, de periode waarin je de kantoorruimte gaat huren is flexibel. Je kan het eerst ook voor een korte periode huren en als het bevalt de huur verlengen. Er zijn echter nog veel meer voordelen als je kantoorruimte wilt huren bij deze organisatie, we vertellen je graag wat meer.

Kantoorruimte waar je niets aan hoeft te doen
Als je goede locatie hebt gevonden en een kantoor wil huren, kan dit al vanaf een korte periode, vanaf een maand. Echter zijn lange periodes ook gewoon mogelijk natuurlijk. Het is een stuk voordeliger om zo’n flexibele kantoorruimte te huren want je hoeft op het begin helemaal niet te investeren in de inrichting, dit is allemaal al voor je geregeld. Je hoeft er niets aan te doen, de bureautafel, bureaustoelen en andere ondersteunende materialen zijn al aanwezig.

 

 

 

 

 

De voordelen van huren bij TOO
Naast het feit dat de kantoorruimtes al helemaal ingericht zijn, zijn er nog meer voordelen. Zo kan je dus voor een korte termijn huren maar ook voor een langere periode. Je betaalt de prijs per werkplek en het maakt daarbij niet uit hoe groot het kantoor precies is. Je kan ook kiezen voor aanvullende servicepakketten waarin je bijvoorbeeld kunt afspreken dat je altijd kunt lunchen en gebruik maken van de faciliteiten die aanwezig zijn bij het kantoorgebouw.

 

 

 

Vind een kantoorruimte in de buurt
De kantoorruimtes zijn te huren in een aantal grote steden in Nederland, niet alleen in Amsterdam en Rotterdam. Maar ook in Den Haag, Delft, Arnhem en ook op Schiphol, handig als je vertraging hebt en toch nog even wil werken voordat je vlucht vertrekt. Ook over de grens, op Brussel Airport, vind je onze kantoorruimtes. Reserveer vandaag nog en wie weet kunnen we je snel tegenkomen in een van de kantoorruimtes of vergaderruimtes.

Comments are closed.