CampagneManager is één van de applicaties van Blue Inkt .


Blue Inkt is leverancier van Cloud applicaties (WebBased Software/SaaS software/ASP software). We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van het acquisitie proces, het verkrijgen van nieuwe klanten.

De verschillende applicaties richten zich op de doelgroep Marketing en Sales en zijn onderling met elkaar verbonden. De software wordt gebruikt in 40 verschillende landen en verkrijgbaar in 14 talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Spaans, Turks, Russisch, Chinees en Thais). Er zijn drie applicaties die elk een onderdeel van het proces ondersteunen;

  1. CampagneManager (Marketing); genereren/registeren van leads
  2. TeleManager (Marketing); converteren naar klant of kwalificeren en doorsturen naar Sales
  3. LeadManager (Sales); opvolgen van leads en converteren naar klant

CampagneManager is een applicatie waarmee Marketing het rendement (ROI) van elke online en/of offline marketing campagne automatisch wordt berekend.  Het rendement van elke marketing €uro wordt automatisch berekend, marketing accountable again. De basis van de applicatie is het registeren van leads.


TeleManager is een call center applicatie en kan op twee manieren worden ingezet;

  1. Leads converteren naar klanten 
  2. Leads kwalificeren en doorsturen naar Sales

Wanneer de leads niet direct geconverteerd kunnen worden naar klant, kunnen de ze gekwalificeerd en doorgestuurd  worden naar Sales voor verdere opvolging. Hierdoor wordt veel kostbare tijd bespaard. De applicatie kan zowel intern (eigen telemarketing afdeling) als extern (gespecialiseerd telemarketing bureau) ingezet worden.LeadManager is een Lead Management applicatie voor Sales om de leads op te volgen. De leads die binnenkomen via CampagneManager of TeleManager kunnen direct toegewezen worden aan de juiste sales medewerker voor verdere opvolging. De waarde (omzet/marge) van de klanten die gescoord worden in LeadManager wordt gebruikt in CampagneManager om de uiteindelijke ROI per marketing campagne te kunnen berekenen.


Vraag de demo aan en ontvang gelijk een email met inlog gegevens

form